понеділок, 20 березня 2023 р.

Міжнародний день щастя


Пару роки тому з'явилося одне з найоригінальніших і водночас незвичних свят – Міжнародний день щастя. Традиційно його відзначають саме 20 березня.



Основна мета – нагадати всім, що варто радіти життю і бути вдячним за всі подарунки долі, навіть якщо іноді вона підкидає не надто приємні сюрпризи.

Хоч сьогодні в Україні й оголошено карантин, та не варто панікувати,й думати про погане, а потрібно жити далі, знаходити більше позитиву і бути щасливими. Тому вітаю вас з днем щастя! 

Генеральна асамблея ООН прийняла резолюцію про День щастя 28 червня 2012 року. Таким чином в організації підтримали ідею того, що прагнення до щастя є найважливішим бажанням кожної людини на Землі, і урядам слід пам'ятати, що щасливі громадяни – важливий показник добробуту нації. За введення Дня щастя виступили всі 193 держави-члена ООН. Відзначати День щастя вирішили у день весняного рівнодення, оскільки це традиційний символ приходу весни, знайомий всьому людству. 

Щастя для більшості людей є дуже відносним поняттям, і у кожного воно своє: в усмішці дитини, у своєму здоров’ї, здоров’ї близької людини, в матеріальному достатку... Можна перераховувати безліч радісних моментів, але в кожного свій індивідуальний рецепт щастя. Те, що приносить радість одному, може викликати зовсім інші відчуття в іншої людини. Але всі люди точно однакові в тому, що прагнуть бути щасливими!


Немає коментарів:

Дописати коментар